Εταιρεία

Σχετικά με την DHR Ασφαλίσεις Χρονάκης

Η DHR Ασφαλίσεις Χρονάκης είναι μία εταιρεία ανεξάρτητης ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, η οποία εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης στην οδό Λοχαγού Μαρινέλη 2 και είναι μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου. Επιπλέον, κατέχει πιστοποίηση διάθεσης επενδυτικών προϊόντων Unit Linked (ULIP’s) και η λειτουργία της ελέγχεται από τη Διεύθυνση Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης (ΔΕΙΑ) της Τράπεζας της Ελλάδος.

Η εμπειρία στον κλάδο αυτό μετρά από το 1979, όταν ο Θανάσης Χρονάκης ξεκινάει να εργάζεται σε πολυεθνική ασφαλιστική εταιρεία και στη συνέχεια έπειτα από 20 χρόνια δραστηριοποίησης, ιδρύει το 1999 ασφαλιστικό πρακτορείο με τη μορφή ατομικής επιχείρησης. Αξιοποιώντας την εμπειρία και φέρνοντας καινοτόμες ιδέες το 2012 ιδρύεται η ομόρρυθμη εταιρεία DHR Ασφαλίσεις Χρονάκης από τον υιό του, Δημήτρη Χρονάκη.

Η αξιοπιστία, η τεχνογνωσία και η εμπειρία αποτελούν το μεγαλύτερο κεφάλαιο της DHR Ασφάλισεις Χρονάκης για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες. Σε συνεργασία με αξιόπιστες Διεθνείς και Εγχώριες Ασφαλιστικές Εταιρείες του συνόλου της ασφαλιστικής αγοράς, η DHR παρέχει σύγχρονα και εξειδικευμένα ασφαλιστικά προγράμματα και υπηρεσίες.

Σήμερα μετά από δικό σας αίτημα, καταγράφουμε μαζί τις ασφαλιστικές σας ανάγκες και σχεδιάζουμε την ικανοποίησή τους σύμφωνα με τις προτεραιότητες που εσείς ορίζετε. Στη συνέχεια, αναλαμβάνουμε να σας ενημερώσουμε αναλυτικά με υπευθυνότητα και σαφήνεια σχετικά με τη σύγκριση των όρων, των καλύψεων και των παροχών των ασφαλιστηρίων συμβολαίων, ώστε να επιλέξετε προγράμματα ασφάλισης με κριτήριο πάντα τις εξατομικευμένες ανάγκες σας και το χρηματικό κόστος που εσείς επιθυμείτε.

Υπηρεσίες

  • Ανάλυση Ασφαλιστικών Κινδύνων
  • Έρευνα Αγοράς - Αξιολόγηση
  • Κάλυψη Ασφαλιστικών Κινδύνων
  • Διαχείριση – Υποστήριξη - Επαναξιολόγηση
  • Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Financial Planning

Καριέρα

Σας στηρίζουμε για να αναπτύξετε το πελατολόγιο σας και να βελτιώσετε την ποιότητα των υπηρεσιών σας.

Αναζητείτε ευκαιρία απασχόλησης και σας ενδιαφέρει το επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή;

Σας προσφέρουμε την υποστήριξη, τα εργαλεία και τα προιόντα, ώστε να επικεντρωθείτε στην κάλυψη των ασφαλιστικών αναγκών των πελατών σας.

Συνεργασίες

  • Ελληνική ΑγοράΕλληνική Αγορά
  • Open MarketOpen Market
  • Lloyd's MarketLloyd's Market
  • Διεθνής Αγορά ΥγείαςΔιεθνής Αγορά Υγείας

Θα θέλατε να έρθετε σε επικοινωνία με την Dhr;

Μπορείτε απλά να μας καλέσετε ή να μας στείλετε το μήνυμα σας.

Επικοινωνία